TÖLTŐK

Hálózati töltők és autós töltők
Töltők fogyasztói akkumulátorokhoz
Töltőadapterek notebookokhoz
Töltők fotózáshoz és videózáshoz
Autóakkumulátor-töltők

Hálózati töltők és autós töltők

A minőségi anyagokból készült kompakt töltők az egyszerűbb mobil berendezések felhasználóit és az igényesebb készülékek, táblagépek, okostelefonok és navigációs készülékek felhasználóit egyaránt kielégítik. Kínálatunkban a legnagyobb teljesítményű egy, két vagy több USB-porttal felszerelt töltő megtalálható. Az összes USB-portot saját intelligens vezérlőelektronika segíti, így alkalmas az egyes csatlakoztatott eszközök független, gyors töltésére. A töltő ennek köszönhetően felismeri a csatlakoztatott eszközöket, és kiválasztja a legmegfelelőbb töltési módot. A kínálatunkban megtalálhatóak olyan töltők is, amelyek támogatják a fejlett nagy sebességű töltési technológiáka, mint pl. a Qualcomm® Quick Charge™.

További információk a termékről

Töltők fogyasztói akkumulátorokhoz

A JVL-505 sorozatú intelligens töltőt intelligens mikroprocesszor vezérli, így minden akkumulátort egyénileg tölt (single channel). A töltő e tulajdonsága lehetővé teszi különböző méretű és kapacitású cellák egyidejű töltését. Az akkumulátor aktuális állapotának megfelelően automatikusan beállítja a megfelelő töltőáramot. Az impulzusárammal való töltés gyors, és egyben a töltés alatt álló akkumulátorok élettartamát is meghosszabbítja. Természetes funkciója a hibás akkumulátorok automatikus felismerése, valamint a túlmelegedés, zárlat, pólusok felcserélése és a túltöltés elleni védelem. A JVL-505 töltő a NiMH és NiCd akkumulátorokon.

Töltőadapterek notebookokhoz

Az AVACOM minden notebookmárkához gyárt megbízható adaptereket és autóadaptereket. A különböző teljesítményű és kimenőfeszültségű adapterek széles választékának köszönhetően mindig megtalálja a notebookjához leginkább megfelelőt.

A leggyakoribb márkák:
ACER • APPLE • ASUS • DELL • HP • IBM /LENOVO • SAMSUNG • SONY • TOSHIBA

Töltők fotózáshoz és videózáshoz

A hálózati áramú töltők ACM alapsorozata és az USB forrásból való töltés AVEPU sorozata ideális megoldás a fotózáshoz és videókészítéshez leggyakrabban használt akkumulátorokhoz. Igényes vásárlóinknak kifinomult, mikroprocesszor-vezérlésű univerzális töltőt, az AV-MP modellt ajánljuk, amely a fotózáshoz és videózáshoz használt minden Li-Ion akkumulátor töltéséhez megfelel. A talapzatot a csomaghoz tartozó hálózati vagy autós adapter segítségével csatlakoztathatja az elektromos energiaforráshoz. A töltő azért univerzális, mert a töltőcsatlakozó egyszerű cseréjével bármilyen fotó- vagy videóakkumulátorhoz használható.

Autóakkumulátor-töltők

A NAPB sorozatú univerzális, intelligens automata töltők 6 V és 12 V feszültségű, 1,2 Ah – 200 Ah kapacitású ólomakkumulátorok és autóakkumulátorok töltésére szolgálnak. Ezeket kompakt méret és egyszerű használat jellemzi. Természetes funkciójuk az akkumulátorok huzamosabb tárolását szolgáló fenntartó üzemmód, vagy az automatikus regeneráció – a túlzottan lemerült akkumulátorok szulfátmentesítése. A töltő konkrét típusát a töltendő akkumulátor paramétereinek megfelelően választhatja ki (feszültség, kapacitás).

Copyright © AVACOM s.r.o.